Inred ditt hem med en kamin

30Produkter

Hos oss på WeGot hittar du smakfulla och prisvärda etanolkaminer för ett ombonat hem. Upplev känslan av en värmande kamin, utan all rök och aska. Våra kaminer är skorstensfria, och därmed även flexibla och flyttbara. De drivs med spisbränsle, vilket gör dem helt miljövänliga – lägre vedförbrukning, mindre utsläpp.

Populära filter:
Sortera på

Vilken kamin ska du välja?

WeGot erbjuder etanolkaminer för olika utföranden som tillfredsställer dina behov på många sätt. Du kan välja fritt mellan bland annat:

Väggkamin – ett alldeles utmärkt sätt att välja att placera din kamin på. Det är ett sätt för dig att spara utrymme på – på ett stilfullt och fast sätt. Om du väljer att ha en väggkamin behöver du inte vara orolig att den inte kommer stå stabilt och stadigt. Det är fördelaktigt för dig som exempelvis har barn och inte vill att de av misstag ska komma nära en etanolkamin när den är igång. WeGot erbjuder väggkaminer i olika färger som vit, svart och silver.

Golvkamin (fristående kamin) – en golvkamin är en praktisk och flexibel möbel som underlättar förflyttningar mellan olika platser i ditt hem – om så önskas. Du kan själv välja att placera din fristående kamin på frivillig plats helt utifrån dina behov. Ett tips är att ställa den på ett stabilt ställe för att inte riskera att den välter genom att någon exempelvis råkar gå in i den.
 

Kaminer – få ditt hem att lysa

WeGot erbjuder kaminer i olika stilar, allt från det klassiska till det mest exklusiva. De finns tillgängliga i olika storlekar och du kan, beroende på om du väljer att införskaffa dig en väggkamin eller en golvkamin, placera den var du vill i ditt hem. När du byggt upp din kamin kan du välja att ha den som utgångspunkt i ett rum och inreda utefter den. Låt livet ta plats, belys ditt hem och framkalla känslor av ombonad och harmoni. Välj mellan bland annat en rund kamin eller en fristående kamin. 

 

Fördelar med att välja en etanolkamin

1. Ingen skorsten – för dig som alltid drömt om ett hem med en kamin är en skorstensfri kamin en perfekt lösning för dig att använda dig av.

2. Lite underhåll – att det inte är en skorsten tillhörande innebär att det inte kräver mycket underhållning av etanolkaminen. Det räcker med att du torkar av den på utsidan, för att undvika damm, som du enkelt kan göra med en trasa. Om det är en kamin av bland annat glas går det bra att använda sig av fönsterputs.

3. Avger värme – det är inte rekommenderat att värma sig med en kamin under hela vinterhalvåret, men det går utmärkt att ha det som en ytterligare källa att värma sig på. Inte nog med att det skapar en stämningsfull känsla i kombination med ombonad och harmoni, den bidrar till värme.

4. Ingen rök, lukt eller aska – avger vatten och koldioxid vid bränning, därav ingen rök, lukt eller aska. Kan bli starka lukter, men det är inget som uppstår nu vilket kan vara tacksamt för dig som är känslig mot det.

5. Användarvänlig – de olika tillbehören som behövs för att sätta igång din etanolkamin är keramisk träved och etanol. Du häller i etanolen, sätter eld på det markerade stället och väntar in lågan som sakta men säkert börjar göra sig synlig. De är lätta att både sätta på och stänga av.

6. Inredningsdetalj – förr användes kaminer för att värma upp ett rum exempelvis. Då var kaminerna mer stängda och elden var inte lika synlig som vissa modeller har idag. Hos oss på WeGot kan du hitta kaminer som passar alla inredningsstilar. Det är oftast glas runt kaminen som gör att elden syns och att det blir ännu högre grader av harmoni, inte bara värme.

Oavsett om du köper en liten kamin eller en stor kamin kommer det alltid vara en detalj som tillför en stämningsfull plats i ditt hem. Den kan användas i princip när du vill. En regnig sommardag eller en kall och mörk kväll under vintern. Valet är ditt.

 

Tillbehör till etanolkamin

Spisbränsle som är till för inomhusbruk med användning av etanolkaminer. Det bidrar med en klar, mjuk och behaglig låga.

Keramiska vedträn går att använda till alla kaminer, oavsett om de är till för golvet eller väggen. 

 

Miljövänligt

Utsläppen innehåller en liten mängd koldioxid, vatten och värme, vilket gör att kaminerna är miljövänliga. Det är viktigt att veta att all förbränning förbrukar syret. Ett tips är att ställa din kamin i ett luftigt och stort rum eller ha ett fönster öppet för dig som har din kamin på en liten yta.
 

Beställ din nya kamin online

Kliar det i fingrarna kan du göra ett tryggt och smidigt köp online på bara några få enstaka klick. WeGot har alltid låg fraktavgift och fria returer. Vi erbjuder hemleverans, kvällsleverans och uppbärning till förmånliga priser – ett perfekt alternativ för dig med hektiska vardagar eller för dig som vill få det levererat hem till dörren. Ta in ljuset i ditt hem inom 2 vardagar med vår expressleverans – förmodligen branschens snabbaste leveranser. Beställ din etanolkamin online redan idag!

Filter
Utseende
Färg
Serie
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Leverans inom 2-6 vardagar
Unika rabattkoder, förmånliga erbjudanden och mängder av tips!
Unika rabattkoderSenaste trendernaInspirerande reportage
Du måste fylla i din e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha wegots nyhetsbrev och godkänner att wegots behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt wegots integritetspolicy.