Inred ditt hem med en kamin

33Produkter
Kampanj
Sortera på
Populärast
Lägst pris först
Högst pris först
Högst rabatt
Senast inkommet
Mest gillade

Hos oss på WeGot hittar du smakfulla och prisvärda etanolkaminer för ett ombonat hem. Upplev känslan av en värmande kamin, utan all rök och aska. Våra kaminer är skorstensfria, och därmed även flexibla och flyttbara. De drivs med spisbränsle, vilket gör dem helt miljövänliga – lägre vedförbrukning, mindre utsläpp.

Lys upp hemmet med en rökfri kamin

Vi på WeGot erbjuder kaminer i olika stilar, allt från det klassiska till det mest exklusiva. De finns tillgängliga i olika storlekar och du kan, beroende på om du väljer att införskaffa dig en väggkamin eller en golvkamin, placera den var du vill i ditt hem. När du byggt upp din kamin kan du välja att ha den som utgångspunkt i ett rum och inreda utefter den. Låt livet ta plats, belys ditt hem och framkalla känslor av ombonad och harmoni. Välj mellan bland annat en rund kamin eller en fristående kamin. Oavsett om du köper en liten kamin eller en stor kamin kommer det alltid vara en detalj som tillför en stämningsfull plats i ditt hem. Den kan användas i princip när du vill. En regnig sommardag eller en kall och mörk kväll under vintern. Det är oftast glas runt kaminen som gör att elden syns och att det blir ännu högre grader av harmoni. Vacker eld utan rök helt enkelt!

Hur fungerar en skorstensfri kamin?

Hos oss på WeGot hittar du både elektriska kaminer och etanolkaminersom både är rökfria, men drivs och fungerar lite annorlunda. En elkamin drivs precis som namnet avslöjar på el, det vill säga utan någon form av bränsle. Installationen är enkel och kräver inga andra installationer än ett eluttag. Du kan själv styra den fiktiva eldlågan mellan olika intensiteter. I en etanolkamin eldar du istället med bioetanol eller annat spisbränsle. Det finns även keramiska vedträn eller vedpinnar som kan användas i syfte att få det att se ut som en riktig brasa.

Elkamin eller etanolkamin?

Valet att investera i en kamin som drivs på el eller spisbränsle är både en fråga om smak och tycke, liksom praktiska aspekter. Fristående elkaminer är lätta att använda och flytta runt, men kräver givetvis att placeras i rum med anslutning till eluttag. Med ett enkelt knapptryck kan du uppleva mysfaktorn av denna fantastiska dekorationsbrasa som garanterat höjer mysfaktorn i alla rum. En etanolkamin är till skillnad från en elektrisk kamin helt fristående från behovet av eluttag. De drivs av spisbränsle som tänds på och skapar en flamma vilket gör att de till stor del kan liknas vid en äkta brasa. Med etanolkaminer bör dock försiktighet iakttas i åtanke av brandrisk.

Avger en skorstensfri kamin värme?

Rökfria kaminer avser en viss värme. Det är inte rekommenderat att värma sig med en kamin under hela vinterhalvåret, men det går utmärkt att ha det som en ytterligare källa att värma sig på. Hur mycket värme en skorstensfri kamin avger varierar, men vanligtvis rör det sig om en effekt på cirka 1-3 kW vilket räcker gott och väl för att ge behaglig värme i ett rum på 10 kvm.

Väggkamin, takkamin eller golvkamin?

Vi på WeGot erbjuder skorstensfria kaminer som kan placeras både på golv, vägg och i taket. En vägg- eller takmonterad etanolkamin är ett platssparande alternativ som passar för dig som önskar frigöra golvyta. Snyggt, praktiskt och trendigt! Med en takkamin eller väggkamin behöver du inte vara orolig att den inte kommer stå stabilt och stadigt. Det är fördelaktigt för dig som exempelvis har barn och inte vill att de av misstag ska komma nära en etanolkamin när den är igång. Men för dig som faktiskt önskar kunna vara flexibel i din placering av kaminen så är en golvkamin är bra val. Med en fristående golvkamin kan du själv välja att flytta kaminen mellan olika platser i ditt hem, eller utan problem välja att flytta med dig den ut till ett inglasat uterum eller till ett växthus.

Vad är viktigt att tänka på vid placering och användning?

Säkerhetstänket vid användning av särskilt etanolkaminer är självklart A och O. Tänk på att placera din golvkamin så att den inte kan välta omkull, eller att någon av misstag kan springa in i den. Tak- och väggmonterade kaminer måste fästas ordentligt! Tänk även på att även skorstensfria kaminer blir varma,el som etanoldrivna. Iaktta säkerhetsavstånd runt om kaminen, och se till att det inte finns gardiner eller andra textilier i närheten.

Hur får jag hem min nya kamin?

Beställ din rökfria kamin online redan idag! Gör ett tryggt och smidigt köp online på bara några få enstaka klick. Vi på WeGot har alltid låg fraktavgifter och snabba leveranser. Vi erbjuder hemleverans, kvällsleverans och uppbärning till förmånliga priser – ett perfekt alternativ för dig med hektiska vardagar eller för dig som vill få det levererat hem till dörren. Ta in ljuset i ditt hem inom 2 vardagar med vår expressleverans – förmodligen branschens snabbaste leveranser.

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj
Unika rabattkoder, förmånliga erbjudanden och mängder av tips!
Unika rabattkoderSenaste trendernaInspirerande reportage
Den angitte e-postadressen har feil format, prøv igjen
Den angitte e-postadressen har feil format, prøv igjen
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha wegots nyhetsbrev och godkänner att wegots behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt wegots integritetspolicy.