Skänkar och bokhyllor

1351Produkter
Kampanj
Sortera på

Hos WeGot hittar du ett brett sortiment av stilfulla och praktiska bokhyllor och skänkar att förgylla ditt hem med! Vi har allt från stora till små bokhyllor och skänkar i olika stilar, färger och utföranden. Botanisera och hitta dina favoriter i vårt sortiment av bokhyllor och skänkar!

Billiga skänkar och bokhyllor online på WeGot

Även om vi lever i en digital ålder finns böckerna tack och lov kvar i våra liv. Det är böcker från din skolgång, gamla klassiker och fantastiska äventyr som fortfarande väntar på att du ska drömma dig iväg med dem. Med en snygg bokhylla ger du dina böcker nytt liv igen och vem vet, du kanske till och med plockar upp den där gamla favoriten som du inte har läst på så många år. Vi på WeGot tycker att snygg inredning är viktig del av ditt hem. Därför har vi bokhyllor i många olika stilar. Vi har klassiska bokhyllor i trä, i både brett och smalare utförande. Kombinera själv storlekarna för att optimera ytorna du har att jobba med. Du kanske vill ha en liten bokhylla för ditt kontor eller så kan du fylla ut hela väggen i ditt nya bibliotek. Du väljer själv. Med dessa smarta bokhyllor kan du utan problem bygga på din bokhylla allt eftersom åren går och din boksamling expanderar. Ta en titt på våra retroinspirerade bokhyllor i vitoljad ek. Perfekt för att ge ditt vardagsrum lite extra stil och elegans. Dessa bokhyllor eller skänkar på ben ger din boksamling ett lyft samtidigt som den är ett dekorativt inslag i ditt hem. Eller varför inte välja en bokhylla som tagit inspiration från kubismen. Ett annorlunda designelement i ditt hem och en uppskattad färgklick.

Vägghängd bokhylla eller skänk?

En stilfull bokhylla med på ben eller en skänk ger dessutom mer rymd till rummet och ger ett lätt och luftigt intryck. Låt din skänk fungera som förvaring både för böcker och andra föremål, samtidigt som det blir ett stilfullt blickfång i matrummet, vardagsrummet, sovrummet eller vart du nu väljer att placera den. Fördelen med att välja en skänk med skåpdörr eller skjutdörr är att du kan dölja dina saker, jämfört med om du till exempel väljer en öppen bokhylla. En skänk kan du också välja att flytta runt om du skulle vilja möblera om, jämfört med en vägghängd bokhyllla. Ta en titt i vårt breda sortiment av bokhyllor på ben och skänkar och välj ut din egen favorit! 

En bokhylla eller skänk – många funktioner! 

För dig som vill ha en mindre och diskretare möbel kan vi på WeGot rekommendera en bokhylla i trappstegsmodell i skandinavisk design. Stommen i massiv ek står i snygg kontrast med hyllplanen i vitt och ljust trä. Hyllan lutar som en stege mot väggen och har en smart förvaringslåda på nedersta ”trappsteget”. Detta är en bokhylla för dig som vill varva dina favoritböcker med andra föremål som du håller kär. Och den passar utmärkt att ha levande ljus på, eftersom inga av hyllplanen ligger direkt ovanpå varandra. Detta är en utmärkt bokhylla för ungdomsrummet.

En bokhylla eller skänk kan vara mer än bara just en plas för förvaring. En bokhylla utan rygg kan bli en perfekt rumsavdelare för den som inte vill bygga en hel vägg. Fyll dina hyllor med vackra prydnadsföremål och dina favoritböcker samtidigt som du praktiskt delar av ett rum på ett stilfullt sätt. Har du ett hem med kök och matsal med öppen planlösning kan du enkelt placera en hylla på ben eller skänk och ha dina kokböcker och köksredskap nära till hands samtidigt som hyllan ger känslan av att ha ett extra rum. Eller varför inte dela av den lilla ettan och få en mysig sovalkov med nattygsbord på köpet. Det finns inga gränser för hur du kan möblera med våra bokhyllor och skänkar. Bara låt inredningsinsirationen flöda!

Beställ din skänk eller bokhylla från WeGot redan idag! Du får dina varor hemlevererat inom 3-8 arbetsdagar om det är lagervaror. Välkommen till WeGot! 

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Med belysning
Placering
Funktion
Stil
Stapelbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj