Sängkistor

93Produkter
Cyber Monday
Sortera på

När du behöver smart och snygg sängförvaring så är en sängkista ett utmärkt alternativ. Våra sängkistor ger dig extra förvaringsutrymme, samtidigt som de är vackra som inredningsdetaljer. Välj bland olika storlekar och utföranden och hitta den som passar just dina behov och din stil.

Inred smart och snyggt med en lyxig sängkista

Sängkistor blir ett allt mer populärt inslag i sovrummet, kanske inte så konstigt med tanke på det oundvikliga behovet av bra förvaring. Våra sängkistor ger dig extra förvaringsutrymme, samtidigt som de blir en vacker inredningsdetalj i sovrummet. Här kan du förvara exempelvis överkast och prydnadskuddar under natten, eller extratäcken och lakan som önskar vara lättillgängliga. Välj bland olika modeller och storlekar och hitta den som passar just ditt sovrum och dina behov bäst. Här hittar du populära standardmått som sängkista 160 cm och sängkista 180 cm, men vi erbjuder även sängkistor med en bredd på 80, 100, 120 och 140 cm. För dig som eftersträvar ett sovrum med enhetligt uttryck så kan du välja att matcha sängkistan med någon av våra sänggavlar. Vi erbjuder även praktiska sängar med förvaring för dig som inte kan få nog av dold sängförvaring. 

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Cyber Monday
Leverans inom 2-6 vardagar
Cyber Monday
Unika rabattkoder, förmånliga erbjudanden och mängder av tips!
Unika rabattkoderSenaste trendernaInspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha wegots nyhetsbrev och godkänner att wegots behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt wegots integritetspolicy.