Köksöar

10Produkter
Kampanj
Sortera på

Är du på jakt efter en snygg och praktisk köksö? Då har du kommit helt rätt. Här hittar du alla våra fristående köksbänkar i olika modeller och stilar. Med både hyllplan, lådor och skåp kommer köksön ge plats till allt från stekpannor och kastruller till tallrikar och köksredskap.

Praktiska och etiska fördelar med en köksö

Det som gör köksöar extra populära är att de går att flytta och byta plats på. Det medför att du kan ta med dig dem vid en eventuell flytt eller om du vill förändra utseendet i köket genom att möblera om. Det kan räcka med att bara byta håll på köksön eller att flytta den ett par decimeter för att skapa ett nytt intryck i rummet. Denna möjlighet är mycket värt då de flesta andra möbler i köket är fasta och inte är möjliga att ändra på utan att behöva göra en större renovering. En köksö ger dessutom en extra plats för att laga mat. Det är kanske den möbeln som äntligen kommer göra att hela familjen kan laga mat tillsammans utan att att behöva gå på varandra. Eller varför inte använda den som en praktisk avställningsyta när du vill bjuda in till en härlig buffé? Möjligheterna är många med en köksö från WeGot. 

Med en köksö skapar du fler arbetsytor och mer plats för umgänge

Vi levererar hem till dig inom endast 3-8 arbetsdagar om dina varor finns i lager. Du kan räkna med att få mycket för pengarna och med en köksö får du verkligen möjlighet att utnyttja hela ditt köks potential. Möbeln erbjuder smarta förvaringsmöjligheter i form av skåp, lådor och öppna hyllplan. Samla familjen och välj ut det nya hjärtat till ert kök. Vi ser fram emot att hjälpa er!

Filter
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj