Klädhängare

306Produkter
Kampanj
Sortera på

Hålla ordning och reda med en snygg klädhängare från WeGot. Vi erbjuder ett brett sortiment av klädhängare, krockar och hyllor så att du njuta av ett lätthanterligt och prydligt hem. Välj bland en mängd olika modeller och stilar, vi har klädhängare för alla rum och förvaringsbehov.

Klädhängare för alla rum och stilar

En klädhängare har som uppgift att inte ta mycket plats, men ändå orkar bära upp många klädesplagg. I vårt sortiment hittar du klädhängare med hög kvalitet och lång hållbarhet. Välj mellan klädhängare i olika stilar, färger, material och former. Det är ett utmärkt sätt för dig att skapa utrymme på – på ett snyggt sätt! Vi erbjuder klädhängare i material som bland annat trä och stål.

Välj mellan olika färger som:

  • Svart
  • Vit
  • Behandlat trä

 

Är du ute efter en stående klädhängare, en som kombinerats med en snygg och stilren design eller en klädhängare med hyllplan? Oavsett vilken typ av klädhängare som du är ute efter har vi på WeGot garanterat en för dig att komplettera ditt hem med. Vi erbjuder även kompletta hallmöbelset, och andra smarta förvaringsmöbler som skoställ och skoskåp, garderober och hallbyråer för en trivasam och välkomnande hall. 
 

Beställ online

Gör ett enkelt och smidigt köp online hos oss på WeGot. Vi erbjuder hemleverans, både dagtid och kvällstid och uppbärning av dina varor till förmånliga priser. Du får hem dina varor inom 3-8 arbetsdagar om dina varor finns i lager hos oss. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst som återkommer med svar inom 24 timmar. Gör som tusentals andra nöjda kunder och beställ din klädhängare online redan idag!

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Funktion
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj