ALLTID LEVERANS INOM 2-5 VARDAGAR!
FRIA RETURER
TUSENTALS NÖJDA KUNDER
KUNDSUPPORT MED SVAR INOM 24 H

Förvaring och förvaringsmöbler

Filter

Vi på WeGot har alla möjliga förvaringslösningar och förvaringsmöbler för smart förvaring i hemmet! Att ha mycket och välplanerat förvaringsutrymme hemma är A och O för ett organiserat hem. Håll ordning och reda i hemmet! Hos WeGot hittar du ett brett urval av förvaringsmöbler och lösningar för att du ska kunna hitta något som passar just ditt hem och dina behov. Välj mellan mediaförvaring, garderober, byråer, hallförvaring, vitrinskåp, skänkar, köksförvaring, hyllor, skofärvaring, klädhängare och mycket mer. Endast fantatin sätter gränser! Vad behöver du? Hos WeGot hittar du förvaring för alla hem! 

Stilfull och praktisk förvaring från WeGot

Förvaring, förvaring, förvaring! Något vi aldrig kan få nog av i hemmet och som vi nästan alltid behöver mer av. Om vi tänker efter, så behöver vi förvaring i nästan varje rum: vardagsrummet, köket, sovrummet, badrummet, hallen och förrådet är ju ett helt förvasingssystem i sig. I Hos WeGot hittar du förvaring för alla behov. Men det gäller att tänka smart för att hitta den bästa förbarignslösningen för just dig. Om du bor litet och har begränsat med utrymme så kan du med fördel välja möbler med praktisk inbyggd förvaring. Mer förvaringsmöjligheter behöver inte betyda att du ska fylla upp hemmet med stora garderober och skåp som tar en massa plats, hela tanken är ju att välplanerad förvaring ska spara dig utrymme! Därför har vi på WeGot utformat massor med möbler med inbyggd, smart förvaring eller förvaringsmöbler med dold förvaring som är lika mycket ett stilfullt inslag i din inredning som en förvaringsmöbel. Oavsett om du bor litet eller stort, i lägenhet eller hus eller vilken typ av förvaring du är på jakt efter, så hittar du det här hos oss på WeGot.

Förvaring för olika rum 

Köksförvaring

Vi börjar med köket, hemmets hjärta. Här har vi ofta redan mycket förvaring i både köksskåp och lådor. Men ett praktiskt sätt att både skapa mer förvaringsutrymme och samtidigt extra arbetsyta är att införskaffa en stilfull köksö! Nu har du helt plötsligt både en extra arbetsbänk, ett mingelbord till festen, ett ståbord till frukosten, ett stilfullt inslag i din kökrinredning och bäst av allt – nya förvaringsmöjligheter i köket! WeGot har ett brett urval av stilfulla och praktiska köksöar och annan köksförvaring

Vardagsrumsförvaring

Är du på jakt efter ett nytt pampigt vitrinskåp till vardagsrummet där du kan visa upp din finaste servis eller andra dyrgripar? Behöver du en ny tv-bänk med mycket förvaringsutrymme för dina mediaenheter, sladdar och diverse annat som du önskar stoppa undan där det inte syns? Eller helt enkelt ett nytt soffbord med dolt förvaringsutrymme? Oavsett vad du söker, så har vi allt du kan tänka dig i förvaringsväg för ditt vardagsrum! Låt fantasin flöda och kombinera fritt mellan olika serier och stilar eller välj förvaringsmöbler som matchar för ett enhetligt intryck i ditt vardagsrum. 

Förvaring för matrummet

I matrummet kan du med fördel välja att placera en stilfull skänk eller byrå där du kan förvara allt du behöver för middagsbjudningar. Kanske har du inte plats för finservisen i köket? Eller behöver du mer utrymme för att förvara linneservetter, underlägg, extra bestick eller något helt annat? Då är en förvaringsmöbel i form av en skänk eller byrå perfekt! Gå loss i vårt breda sortiment av lika funktionell som stiltull förvaring! 

Hallförvaring

Hallen är en plats som många glömmer bort eller inte lägger så mycket tid på att inreda. Detta trots att hallen är det första man ser när man kliver in i ett hem och blir således det första intrycket av ett hem! Så se till att ge dina gäster ett första gott intryck genom att inreda din hall på ett både smart och snyggt sätt. Hos WeGot hittar du mängder av smarta förvaringsmöbler och lösningar för din hall! En vägghylla är ett smart sätt att spara utrymme och samtidigt kunna förvara saker om du har begränsat med utrymme i hallen. Kanske behöver du en liten och låg byrå med förvaringsutrymme för mössar, vantar och andra ytterkläder som samtidigt kan fungera som en bänk att sitta på för att snöra på sig skorna. Hos oss hittar du mängder av hallförvaring, skoförvaring, hyllor, klädhängare allt du behöver för att förvara med stil!

Sovrumsförvaring

I sovrummet är den viktigaste förvaringsmöbeln din garderob. Hos WeGot hittar du mängder av smarta lösningar för att förvara dina kläder, accesorarer, sängkläder, handdukar och allt annat du önskar stoppa undan. 

Hos WeGot har vi allt du behöver för komplett förvaring i ditt hem i alla möjliga färger, storlekar och utföranden. Klicka dig in i vårt breda sortiment av förvaring och beställ hem allt du behöver för hemmet redan idag. Du vet väl om att vi har branschens förmodligen snabbaste leveranser? Med vår expressleverans får du hem dina varor inom 2-5 arbetsdagar. Alltid låga fraktkostnader, 14 dagars öppet köp och fri retur. Välkommen till WeGot!