Skinnfåtöljer

306Produkter
Kampanj
Sortera på
Populärast
Lägst pris först
Högst pris först
Högst rabatt
Senast inkommet
Mest gillade

Fåtöljer klädda i skinn eller läder är både tidlösa, snygga och tåliga, vilket också rättfärdigar dess ihållande popularitet. Hos oss på WeGot finner du skinnfåtöljer och läderfåtöljer i varierad stil och design, givetvis av hög kvalitet och till riktigt bra pris!

Bekväma och snygga skinnfåtöljer

Ge vardagsrummet en exklusiv känsla med en fåtölj i skinn eller läder. Skinnfåtöljer är inte bara snygga och bekväma, de tillför även ett sofistikerat och stilfullt intryck. Vi förstår att möbler handlar om individuell smak och stil. Därför erbjuder vi fåtöljer i skinn och läder i olika modeller och utföranden. Hos oss hittar du allt från en robust och klassisk engelsk skinnfåtölj i chesterfieldmodell, till trendigare varianter med stilrent och modernt uttryck. Som exempelvis en uttrycksfull fladdermusfåtölj tillverkad i cognac-färgat läder med stativ i rostfritt stål. Klassiskt, stilrent och avskalat eller uttrycksfullt, här finns något för alla! Hos oss köper du kvalitativa fåtöljer med slitstarkt läder, oavsett om du föredrar mjukt läder efter önskar mer rustik och textur.

Konstläder med den rätta läderkänslan

Läder är ett mjukt och naturligt material med lyxigt uttryck, men det har också hög känslighet för slitage och värmeväxlingar. Om materialet inte vårdas ordentligt så minskar dess livslängd avsevärt. Med konstläder går det dock att skapa samma lyxig och fantastiska läderkänsla, men med bättre hållbarhet. Konstläder är tåligt och är praktiskt taget helt underhållsfria och oberoende av temperatur och väder. Beroende på hur frekvent du använder din läderfåtölj rekommenderar vi dock att med jämna mellanrum ändå torka av/rengöra fåtöljen. På så sätt så att den kan hålla sig som ny under en lång tid framöver. Och med hjälp av våra lädervårdsset och möbelvård till lädermöbler blir det ännu enklare att rengöra och sköta din nya läderfåtölj.

Fåtölj i eco-läder

Vi på WeGot erbjuder bekväma och prisvärda fåtöljer med fokus på trivsel och komfort. För oss är miljö och andra etiska aspekter oerhört viktiga. Därför rekommenderar vi starkt våra fåtöljer i eco-läder, en typ av konstläder på ett tryggt och ansvarsfullt sätt med hänsyn till miljön och människors hälsa. Ett miljövänligt och billigt val med hög kvalitet och samma egenskaper som riktigt läder men som erbjuder ännu bättre hållbarhet. Så låt kropp, sinne och samvete koppla av i en riktigt bekväm skinnfåtölj med fotpall, eller en lyxig skinnfåtölj i recliner-modell. Och varför inte komplettera med någon av våra skinnsoffor och skapa din alldeles egna soffgrupp med lyxig läderkänsla? Vi hjälper dig att skapa den mysiga platsen i hemmet!

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal personer
Form
Funktion
Stil
Avtagbar klädsel
Utseende
Hopfällbar
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj