Howardfåtöljer

22Produkter
Kampanj
Sortera på

Våra Howardfåtöljer erbjuder en perfekt balans av stil och bekvämlighet. Hos oss på WeGot hittar du klassiska och neutrala tyger i mörkgrått och ljusgrått, men också moderna sammetsfåtöljer i djupa, vackra färger. De mjuka formerna kommer ge ditt hem en känsla av elegans och lyx utan att kännas överdådigt.

Howard – klassisk stil som aldrig går ur tiden

Howardmöblerna började användas av den engelska adeln redan under 1700-talet. Stilen har alltså rötter flera hundra år tillbaka i tiden men håller fortfarande ett stadigt grepp om vår inredningsstil. Howardfåtöljen är perfekt för dig som letar efter en bekväm elegant sittmöbel som passar ihop med de flesta typer av stilar. Den kommer göra sig utmärkt hemma hos dig som gillar antikt och vintage, men kommer också bli en snygg kontrast hos dig där moderna inslag är överrepresenterade. Fåtöljen kan även användas på kontoret som en avslappnad sittplats när du behöver ta en paus mellan mötena med en god kopp kaffe. Howardfåtöljen är helt enkelt en klassiker som alltid kommer kännas modern tack vare sitt eleganta och tidlösa utseende.

Vi hjälper dig genom hela köpprocessen

När du beställer din Howardfåtölj hos oss får du hem den inom endast 3-8 arbetsdagar om vi har den i lager. För att göra det ännu enklare erbjuder vi dessutom kvällsleverans och kan hjälpa till att bära upp din möbel till ett förmånligt pris. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du handlar hos oss. Du kan räkna med hög kvalitet där du får ett bra värde för pengarna. Skapa den mysiga plats du är ute efter med någon av våra Howardfåtöljer så kommer du ha en möbel att glädjas åt i många år framöver.

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal personer
Funktion
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Avtagbar klädsel
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj