SNABB LEVERANS!
FRIA RETURER
TUSENTALS NÖJDA KUNDER
KUNDSUPPORT MED SVAR INOM 24 H

Fotpallar

Filter

En fotpall är en möbel som en lätt glömmer bort, men som kan göra en enorm skillnad i ett redan väldesignat hem. Om du älskar att slå dig ned på soffan på kvällen kommer du att älska att dessutom få en fotpall att lägga upp fötterna på. WeGot erbjuder ett brett sortiment av stilrena fotpallar till marknadens bästa priser. En fotpall är det perfekta komplementet till din soffa eller fåtölj – lika bekvämt som snyggt. En fotpall är ett stilfullt inslag i din inredning och som passar alla inredningsstilar. Spana in vårt breda sortiment av fotpallar i olika färger och storlekar. 

Fotpall – lika bekväm som snygg

En fotpall är en flexibel möbel och har ett brett användningsområde. Välj placering utifrån behov – i kombination med din fåtölj eller soffa, i din hall eller varför inte i sovrummet? Möjligheterna är oändliga.

Om fotpallen inte är ett ställe för dig att vila fötterna på kan du välja att skapa fler sittplatser med hjälp av den. Det är en alternativ lösning om du skulle få gäster över och det börjar bli ont om sittplatser. En fotpall med ett tilltalande utseende med hög kvalitet och komfort.

Oavsett vilken typ av fotpall du är ute efter har WeGot en för dig att komplettera ditt hem med. Grön, blå, beige, svart eller grå fotpall? Välj mellan klassiska färger eller varför inte inreda ditt hem med färgklickar i form av en fotpall. Välj mellan klassiska, romantiska och stilrena fotpallar i sammet, läder eller tyg med minimalistiska tillhörande ben.

Fotpallar med många funktioner

Det är inte alla våra fotpallar som är ämnade endast för just fötterna – på WeGot har vi även ett stort utbud av fotpallar med förvaring. Eller vad sägs om en mjuk fotpall med tillhörande bricka. Du får alltså en fotpall, en bricka och ett bord i en och samma möbel och i snygg design till på köpet. Och vad passar bättre i hallen än en skön sittbänk med förvaringslådor. Du behöver aldrig mer leta efter den där tillhörande vanten. För dig som vill ta bekvämligheten till nästa nivå har vi fyllt på lagret med bekväma schäslonger och stilrena dagbäddar. Här får du möjlighet att sträcka ut dig efter dagens hårda slit och verkligen känna hur kroppen slappnar av. Många av våra tyngre pjäser har hjul som underlättar när du ska flytta möbeln, så det finns inga ursäkter för att inte tänka stort. Klicka dig igenom vårt breda sortiment av fotpallar för att hitta något som passar dig och en stil som passar in i ditt hem. Bekvämlighet är bara ett musklick bort.

Beställ din fotpall online

Gör ett tryggt och smidigt köp online hos oss på WeGot. Om du skulle ångra dig erbjuder vi alltid 14 dagars öppet köp och kostnadsfria returer. Vi erbjuder hemleverans, både dagtid och kvällstid, till förmånliga priser. Om du väljer att beställa din fotpall online idag kan du få den inom 3-8 arbetsdagar (gäller lagervaror). Välkommen till WeGot!