Chesterfieldfåtöljer

102Produkter
Kampanj
Sortera på
Populärast
Lägst pris först
Högst pris först
Högst rabatt
Senast inkommet
Mest gillade

Här får du mycket lyx för en liten peng. Vårt sortiment av eleganta Chesterfieldfåtöljer består av en mängd olika utföranden i kvalitativa material och snygg design. De har en vintagestil som kommer ge ditt hem den där ombonade känslan utan att kännas omodern. Kanske har du redan en soffa i samma stil och vill skapa en vacker soffgrupp, eller så vill du bryta av din i övrigt moderna inredningsstil med något mjukare och mer lyxigt. Möjligheterna är många med denna eleganta möbel.

Höj stilen hemma med en snygg Chesterfieldfåtölj

Det som karaktäriserar en Chesterfieldfåtölj är dess höga rygg med lika höga armstöd, den djuphäftade ryggen och de dekorativa nitarna längs med armstöden. Stilen har sitt ursprung ända tillbaka till 1700-talets England, men är minst lika populär idag. Är du ute efter en klassiker som aldrig kommer gå ur tiden är en fåtölj i Chesterfieldstil helt rätt. Välj en modell i en neutral färg som svart, beige eller brun för att låta den smälta in på ett sobert sätt i hemmet eller på kontoret. Satsar du i stället på en fåtölj i oxblodeller mörkblått kommer du kunna ge rummet den där extra färgklicken och en känsla av lyx. Alternativen är många när det kommer till dessa fåtöljer och vi finns här för att vägleda dig. Vår professionella kundservice hjälper dig att svara på dina frågor inom 24 timmar om du skulle undra över något. Här är det tryggt att handla online och du kan i lugn och ro välja ut din nya favoritmöbel från vårt generösa sortiment. 

Välj bland olika material och färger

Vi erbjuder Chesterfieldfåtöljer i både skinn och tyg för att du ska kunna skapa den stil du är ute efter. Välj en fåtölj i tyg för en något mjukare känsla medan en modell i skinn skapar ett klassiskt och mer iögonfallande intryck. Skinn är dessutom smidigt att torka av om du skulle råka tappa eller spilla ut något. Vi på WeGot levererar dina varor inom endast 3-8 arbetsdagar om vi har din vara i lager.

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Funktion
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj
Unika rabattkoder, förmånliga erbjudanden och mängder av tips!
Unika rabattkoderSenaste trendernaInspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha wegots nyhetsbrev och godkänner att wegots behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt wegots integritetspolicy.