Skrivbord

958Produkter
Kampanj
Sortera på
Populärast
Lägst pris först
Högst pris först
Högst rabatt
Senast inkommet
Mest gillade

Dags att uppdatera hemmakontoret? Här kan du hitta stilrena och praktiska skrivbord och kontorsbord i olika storlekar och utföranden. Välj bland snygga modeller med smarta funktioner till riktigt bra priser. Du beställer ditt nya skrivbord enkelt och smidigt online hos oss på Wegot.

Skrivbord för hemmakontoret

Är du ute efter ett rustikt skrivbord i kombination med modern stil, ett exklusivt skrivbord i glas eller ett skrivbord med förvaring? Oavsett vilken typ av skrivbord du är ute efter hittar du garanterat ett som passar dig hos oss på WeGot. De finns i olika färger som svart, vit och behandlat trä.
 

Vilket skrivbord ska jag välja?

För att du ska få en behaglig upplevelse av din arbetshörna är det viktigt att tänka på till vilket syfte du väljer att köpa ett skrivbord. Är det till för dig att komplettera inredning på, arbeta vid eller fylla ut en tom yta i ditt hem? Oavsett användning har vi lösningar för dig.

Skrivbord med förvaring – ett smidigt sätt för dig att spara plats på. Det är skönt att ha koll på sina saker om det exempelvis är räkningar som du ska placera i en viss låda eller för att slippa ha onödigt papper framme på skrivbor där det en tacksam lösning. Vi erbjuder bland annat skrivbord med brevfack, som är inbyggt i skrivbordet med en diskret design innehållandes både förvaring och stil. 

Skrivbord i trä – behandlade skrivbord i trä som klär färger som klassiskt svart eller vit. Det är en praktisk möbel som inte tar mycket plats där du väljer att placera den.

Fristående skrivbord – för ett effektivt arbete är det viktigt att arbetshörnan blir en behaglig yta att spendera sin tid på. Därför erbjuder vi skrivbord i olika storlekar och höjder. 

Skrivbord i glas – om du är ute efter en lyxigare känsla som kan tillkomma med valet av ditt skrivbord hittar du bland annat skrivbord i glas hos oss på WeGot. De har en enkel design och kan kombineras med alla inredningsstilar. Om du vill skapa utrymme för förvaring erbjuder vi stilrena och prisvärda hyllor för dig att komplettera din arbetshörna med.

 

Beställ ditt skrivbord online

Snabb leverans för dig som vill skapa den perfekta arbetshörnan med ett skrivbord från WeGot redan idag. Få hem din beställning inom 3-8 arbetsdagar (gäller lagervaror) och alltid med 14 dagars öppet köp. Gör som tusentals andra nöjda kunder. Välkommen till WeGot!

Filter
Sortera på (Populärast)
Förvaringstyp
Höj och sänkbar
Med hjul
Förvaring
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Typ
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj