SNABB LEVERANS!
FRIA RETURER
TUSENTALS NÖJDA KUNDER
KUNDSUPPORT MED SVAR INOM 24 H

Sidobord

Filter

Behöver du fler ytor för avlastning? Då kan ett praktiskt och dekorativt sidobord passa perfekt. Passar utmärkt till att duka fram snacks och tillbehör på när du inte vill ta upp plats på matbordet eller för att användas som en snygg yta för stilleben. Vi har modeller i alla tänkbara former, färger, material och stilar. Gillar du den mer lantliga känslan har vi vackra sidobord i vitt trä med praktiska lådor. Är du på jakt efter ett trendigt marmorbord har vi flera snygga modeller i både ljus och mörk marmor. 

Sidobord för hemmets alla rum

Sidobordet är perfekt för snygga ljuslyktor, färska blommor eller andra små prydnader som du vill ska framhävas på ett vackert sätt. Det fungerar också perfekt som lampbord för bordslampan, för att skapa en extra ljuspunkt i hemmet. Helt enkelt en praktisk möbel som passar för flera olika användningsområden. Vissa modeller är dessutom utrustade med praktiska lådor vilket gör att du kan förvara mindre prylar som du vill ha nära till hands men inte vill ska ligga framme. Därför fungerar möbeln lika bra i vardagsrummet, sovrummet eller hallen.

En bra yta för avlastning

Den mindre storleken gör att sidobordet är enkelt att placera i alla typer av hem. I den lilla lägenheten blir det en praktisk avställningsyta när de andra borden inte räcker till och dessutom enkelt att ställa undan när det inte används. I lite större hem kan det fungera som inredningsdetalj utan att kännas i vägen. Små bord som du kan ställa vid sidan av soffan, sängen eller tillsammans i grupp är smidiga för både servering och som inredningsdetalj. Det blir ett personligt komplement till din inredning och tack vare vårt breda sortiment är det enkelt att hitta en modell som passar just dig. Hög kvalitet till bra priser är något som är viktigt för oss. Dessutom kan vi leverera ditt sidobord inom endast 3-8 arbetsdagar för lagervaror. Bläddra i genom vårt generösa sortiment och hitta ett sidobord som passar dig och dina önskemål.