Sidobord

917Produkter
Kampanj
Sortera på

Är du i behov av avlastningsytor? Då kan ett praktiskt och dekorativt sidobord passa perfekt. Vi på WeGot erbjuder sidobord i alla tänkbara modeller, färger, material och stilar. Här finns allt från vackra sidobord i vitt trä med lantliga känslan, till trendigt sidobord i både ljus och mörk marmor.

Sidobord för hemmets alla rum

Sidobordet är perfekt för snygga ljuslyktor, färska blommor eller andra små prydnader som du vill ska framhävas på ett vackert sätt. Det fungerar också perfekt som lampbord för bordslampan, för att skapa en extra ljuspunkt i hemmet. Helt enkelt en praktisk möbel som passar för flera olika användningsområden. Vissa modeller är dessutom utrustade med praktiska lådor vilket gör att du kan förvara mindre prylar som du vill ha nära till hands men inte vill ska ligga framme. Sidobord gör sig därför utmärkt även som hallbord, men passar lika bra i vardagsrummet, sovrummet eller köket.

En bra yta för avlastning

Den mindre storleken gör att sidobordet är enkelt att placera i alla typer av hem. I den lilla lägenheten blir det en praktisk avställningsyta när de andra borden inte räcker till och dessutom enkelt att ställa undan när det inte används. I lite större hem kan det fungera som inredningsdetalj utan att kännas i vägen. Små bord som du kan ställa vid sidan av soffan, sängen eller tillsammans i grupp är smidiga för både servering och som inredningsdetalj. Det blir ett personligt komplement till din inredning och tack vare vårt breda sortiment är det enkelt att hitta en modell som passar just dig. Här finns något för alla hem och behov, oavsett om du är ute efter ett stilrent sidobord, eller ett praktiskt hallbord eller avlastningsbord med både avlastningsyta och förvaringsutrymme i en möbel. Hög kvalitet till bra priser är något som är viktigt för oss. Dessutom kan vi leverera ditt sidobord inom endast 3-8 arbetsdagar för lagervaror. Bläddra igenom vårt generösa sortiment och hitta ett sidobord som passar dig och dina önskemål.

Filter
Sortera på (Populärast)
Förvaringstyp
Förvaring
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Funktion
Stil
Hopfällbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj