SNABB LEVERANS!
FRI RETUR
TUSENTALS NÖJDA KUNDER
KUNDSUPPORT MED SVAR INOM 24 H

Sängbord

Filter

Sängbord med hög kvalitet. Oavsett vilket av våra sängbord du bestämmer dig för kan du kan alltid lita på att de håller hög kvalitet för att kunna tjäna dig ett bra tag framöver. Flera av våra nattduksbord kännetecknas av tidlös design som gör att de smälter in i många miljöer och lätt blir en blickpunkt. Våra sängbord tillverkas i material som shesamträ och MDF, där den sistnämnda fungerar utmärkt att måla på. Skulle du vilja göra om i sovrummet kan du alltså låta sängbordet hänga med på uppdateringen genom att måla om det så att det passar den nya inredningsstilen. 

Sängbord till sovrummet

Ett snyggt sängbord är en nästintill självklar möbel i sovrummet för de allra flesta. Det fyller en tacksam funktion där vi kan ha både väckarklockan, boken, vattenglaset, glasögonen eller kanske sänglampan på bekvämt avstånd. Dessutom utgör sängbordet en snygg inredningsdetalj och finns i flera olika färger, former och stilar. Så oavsett om ditt sovrum har begränsat med yta eller generöst med utrymme finns det alltid ett fint sängbord som passar in. Vi har allt från enklare varianter med tre ben och en avlastningsyta till mer omfattande sängbord med både lådor och flera hyllor, och den stilrena designen på samtliga våra sängbord är en självklarhet. Med andra ord fyller sängbordet både en bra funktion i sovrummet samtidigt som det bidrar till stämningen och den upplevda känslan i sovrummet, vilket gör det till en möbel väl värd sin investering. Vacker marmor, mörkt och rustikt trä, vitt och ljust eller enkelt och svart? Spana i vårt utbud så hittar du med all säkerhet ett fint nattduksbord som faller dig och ditt sovrum i smaken.

Nattduksbordet som inredningsdetalj

Ett snyggt stylat sängbord kan göra mycket för inredningen och känslan i rummet. Det är lätt hänt att både böcker, nycklar, mobiltelefonladdare och papper hamnar framme på sängbordet vilket är helt okej – det är därför sängbordet står där till din tjänst. Ett snyggt sängbord behöver absolut inte vara ett tomt sängbord utan tvärtom, ge gärna liv och personlighet till sovrummet genom att pynta sängbordet med saker som du gillar och som speglar din person. Det kan till exempel vara en snyggt arrangerad hög med böcker, en vas med färska blommor, en fin liten sängbordslampa eller kanske en snygg ask där du förvarar de där små prylarna som ofta bara ligger framme och ser stökiga ut.

Vi har flera stilrena och snyggt designade nattduksbord i vårt sortiment som passar de flesta sovrum, oavsett om det är stort eller litet. Den stilrena och enkla designen som präglar våra sängbord är vackert eleganta och tack vare sin enkla struktur passar de bra in överallt för att du sedan ska kunna pynta och smycka dem utifrån den stil du har i sovrummet. Antingen matchar du sängbordet med sängen eller välj en helt annan design på ditt sängbord för att bryta av och skapa en snygg kontrast. Många av våra sängbord har en eller flera lådor så att du alltid kan ha viktiga saker i närheten, och utom synhåll för eventuella besökare. Hos oss hittar du billiga sängbord men i hög kvalitet. Köp online hos WeGot och få det levererat direkt hem till dig, med låg fraktavgift och snabb leverans.