SNABB LEVERANS!
FRI RETUR
TUSENTALS NÖJDA KUNDER
KUNDSUPPORT MED SVAR INOM 24 H

Billiga matbord och köksbord

Filter

Matbordet är en central plats i hemmet. Här äter vi, hjälper barnen med läxorna, kollar mejlen och umgås med vänner och bekanta. Vad vore ett kök utan ett ordentligt köksbord? Här kan du hitta alla varianter av matbord du kan tänka dig, små som stora och enkla som stilrena. De senaste åren har det verkligen blivit på modet att uttrycka sig med ett unikt köksbord som matchar och smälter in i den befintliga köksinredningen. I vårt sortiment hittar du ett stort urval av matgrupper med matbord och stolar i olika kombinationer.

Brett utbud av matbord av hög kvalitet

Att umgås i köket, som för många är hjärtat i hemmet, blir så mycket enklare om du har ett matbord du trivs med. De matbord du finner här hos oss på WeGot finns i flera olika varianter och modeller. Vi har allt från ett praktfullt och stort matbord till ett litet matbord med enkelt formspråk. Välj storlek och form utifrån ditt kök. I ett mindre kök kan det vara svårt att på plats med ett matbord och då gör sig ett runt matbord bra. Med ett runt matbord kan du få ditt kök att kännas större och luftigare eftersom det inte tar upp lika mycket utrymme. I vårt sortiment hittar du ett stort utbud av runda köksbord, samt matbord i ovala, kvadratiska och rektangulära former. 

Vi har matbord i ek, valnöt och andra träslag, stål och krom, samt matbord med betongskiva. Med ett höj och sänkbart matbord kan du smidigt och enkelt anpassa höjden efter önskemål. Hos oss hittar du även praktiska förlängningsbara köksbord som matbord med iläggsskiva och utdragbart matbord. Du kan även välja mellan flera olika färger på ditt matbord som exempelvis vitt matbord, grått matbord och svart matbord. Kanske letar du efter ett rustikt matbord eller ett lantligt matbord. Hos oss kan du hitta din favorit, vi har allt från klassiska matsalsbord till moderna köksbord.

Snygga köksbord för alla stilar

Att inreda ett kök med nytt köksbord och stolar är roligt och du har chans till att vara kreativ om du vill. Att matcha ditt matbord med stolar och övrig inredning är trevligt, men du kan även kombinera olika modeller och varianter för att skapa ett eget unikt kök som ingen annan har. Vårt utbud av matstolar hittar du här. Låt dig inspireras av stolar i många olika färger, modeller och varianter.

Dessutom kan du köpa ett helt matbordsset, en matgrupp, som innehåller både matbord och matstolar. Men vill du hellre skapa din alldeles egna unika matgrupp så rekommenderar vi dig att köpa köksbord och stolar separat. Matcha härligt klarröda stolar med ett vitt matbord eller satsa på ett gediget matbord i ek med matstolar i läder. Du kan kombinera våra matsalsbord och stolar precis hur du vill. Matcha dem med övrig inredning du har eller kom på något helt nytt. Alla kombinationer är tillåtna, det är du som bestämmer!

Vi har konkurrenskraftiga priser på alla våra matstolar, matsalsbord och matgrupper. Så se till att satsa på de möbler du verkligen vill ha, de kommer dessutom hålla i många år framöver. Beställa ditt matbord online hos oss redan idag! Du får det snabbt levererat hem till dig vilket gör att du kan använda det inom snart framtid.