Billiga matbord och köksbord

1415Produkter
Kampanj
Sortera på

Matbordet är en central plats i hemmet - vad vore ett kök utan ett ordentligt köksbord? Hos WeGot hittar du ett stort utbud av matbord i olika utföranden, små som stora, enkla som stilrena. Välj mellan olika material, former och färger och hitta ett matbord som passar just dig.

Brett utbud av matbord av hög kvalitet

Att umgås i köket, som för många är hjärtat i hemmet, blir så mycket enklare om du har ett matbord du trivs med. De matbord du finner här hos oss på WeGot finns i flera olika varianter och modeller. Vi har allt från ett praktfullt och stort matbord till ett litet matbord med enkelt formspråk. Välj storlek och form utifrån ditt kök. I ett mindre kök kan det vara svårt att på plats med ett matbord och då gör sig ett runt matbord bra. Med ett runt matbord kan du få ditt kök att kännas större och luftigare eftersom det inte tar upp lika mycket utrymme. I vårt sortiment hittar du ett stort utbud av runda köksbord, samt matbord i ovala, kvadratiska och rektangulära former. 

Matbord med smarta lösningar för ett välfungerande och fint hem

Att möblera sitt hem är inte alltid så lätt. Det kan vara särskillt svårt på mindre ytor där hemmets alla viktiga funktioner ska försöka anpassas på bästa tänkbara sätt. För att lyckas med sann compact living-anda gäller det att satsa på smarta lösningar, som exempelvis möbler som går att flytta, justeras eller fällas ihop när de inte används. Hos oss hittar du även praktiska förlängningsbara köksbord som matbord med iläggsskiva och utdragbart matbord, samt höj och sänkbart matbord där du höjd kan anpassas efter önskemål. Vi erbjuder även klaffbord och slagbord för inomhusbruk med stor potential att fylla fler funktioner. Spara plats i vardagen, utöka platser för att klämma in fler middagsgäster eller få extra avlasningsyta vid behov. Ett litet klaffbord bör inte underskattas för sin storlek, med dess ypperliga smidighet och det verkligen leva upp till alla dina förväntningar. I vårt sortiment hittar du minimaliska klaffbord eller lite slagbord som med två klaffar enkelt kan förvandlas från en platssparande avlasningsyta, till ett matbord som ger plats åt många middagsgäster. Spana in våra moderna och vackra klaffbord i ek, en slående favorit i härligt naturmaterial med vackert blickfång! 

Snygga köksbord för alla stilar

Att inreda ett kök med nytt köksbord och stolar är roligt och du har chans till att vara kreativ om du vill. Vi har matbord i ek, valnöt och andra träslag, stål och krom, samt matbord med betongskiva. Du kan även välja mellan flera olika färger på ditt matbord som exempelvis vitt matbord, grått matbord och svart matbord. Kanske letar du efter ett rustikt matbord eller ett lantligt matbord. Hos oss kan du hitta din favorit, vi har allt från klassiska matsalsbord till moderna köksbord. Att matcha ditt matbord med stolar och övrig inredning är trevligt, men du kan även kombinera olika modeller och varianter för att skapa ett eget unikt kök som ingen annan har. Vårt utbud av matstolar hittar du här. Låt dig inspireras av stolar i många olika färger, modeller och varianter.

Dessutom kan du köpa ett helt matbordsset, en matgrupp, som innehåller både matbord och matstolar. Men vill du hellre skapa din alldeles egna unika matgrupp så rekommenderar vi dig att köpa köksbord och stolar separat. Matcha härligt klarröda stolar med ett vitt matbord eller satsa på ett gediget matbord i ek med matstolar i läder. Du kan kombinera våra matsalsbord och stolar precis hur du vill. Matcha dem med övrig inredning du har eller kom på något helt nytt. Alla kombinationer är tillåtna, det är du som bestämmer!

Vi har konkurrenskraftiga priser på alla våra matstolar, matsalsbord och matgrupper. Så se till att satsa på de möbler du verkligen vill ha, de kommer dessutom hålla i många år framöver. Beställa ditt matbord online hos oss redan idag! Du får det snabbt levererat hem till dig vilket gör att du kan använda det inom snart framtid.

Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Förlängningsbart
Funktion
Stil
Stapelbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj