SNABB LEVERANS!
FRIA RETURER
TUSENTALS NÖJDA KUNDER
KUNDSUPPORT MED SVAR INOM 24 H

Marmorbord

119Produkter

Ett marmorbord förmedlar både lyx och stil. Hos oss hittar du marmorbord i olika storlekar, former och utföranden. Kanske är du enbart ute efter marmorbordets vackra utseende? I vårt breda utbud hittar du även bord med glasskiva eller betongskiva i marmorimitation som lurar även det mest tränade ögat.

Populära filter:
Sortera på

Sätt stilen med ett marmorbord

Tack vare marmorbordets enkla formspråk går de utmärkt att kombinera med andra möbler. Som stilmässiga kameleonter inbjuder de till olika färg-, stil- och formkombinationer där endast fantasin sätter gränser. När du väljer storlek, form och höjd på ditt marmorbord bör du ha i åtanke vilken placering det ska. Ett runt marmorbord upplevs ofta få rum att se större ut och passar därför ypperligt för ett litet vardagsrum. Är sedan bordet både lågt så ger det dubbel effekt. Önskar du däremot placera marmorbordet i ett större rum så kan ett kvadratiskt eller rektangulärt marmorbord passa utmärkt.

Marmor finns i en mängd olika färger och nyanser. I vårt utbud hittar du varianter som vitt marmorbord och grått marmorbord. Varför inte ge ditt vardagsrum ett extra exklusivt uttryck med ett marmorbord med guldben?

Rengör och behandla ditt marmorbord

Om du tar hand om ditt marmorbord med kärlek har du ett bord som kan hålla i generationer. Marmor är ett poröst material, men inte nödvändigtvis svårskött. Se till att torka upp utspilld vätska omedelbart men undvik sura rengöringsmedel. Använd istället vatten och såpa, eller specifika rengöringsprodukter för stenmaterial vid grövre fläckar. Investera i underlägg och du har byggt en ömsesidig relation till ditt marmorbord som kommer att vara i många, många år.

Köp ditt marmorbord tryggt och smidigt online hos oss på WeGot. Om du skulle ångra dig erbjuder vi alltid 14 dagars öppet köp och fria returer. Vi erbjuder hemleverans, både dagtid och kvällstid, till förmånliga priser. Välkommen till WeGot!

Filter
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Form
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Visa endast kampanj
Färg
Stil
Antal sittplatser
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Utseende
Serie
Leverans inom 2-6 vardagar