FRI FRAKT! LEVERANS INOM 2-5 VARDAGAR!
FRIA RETURER
TUSENTALS NÖJDA KUNDER
KUNDSUPPORT MED SVAR INOM 24 H

Bord för dig och ditt hem

Filter

Ett hem är inte komplett utan ett eller flera bord. Hos oss på WeGot hittar du en mängd olika bord i olika utföranden. Här kan både familj och vänner samlas för att äta gott och umgås. Det är vanligt att inreda med ett bord i vardagsrummet, matsalen eller köket. Dessa bord kan se ut på olika sätt, från små sidobord till marmorbord och soffbord. Om du har en altan eller balkong kan ett utebord passa utmärkt. Ju större uteplats du har desto större möbelgrupper kan du välja.

 

Komplettera ditt hem med ett prisvärt bord

Vi på WeGot har samlat ett stort utbud av bord. Du kan välja mellan stora bord, små bord, runda bord, rektangulära bord eller kvadratiska bord. En fördel med det stora utbudet är att du kan hitta ett bord som passar just dina behov och din inredning i hemmet. Notera att vi både har maffiga matbord och små sängbord. När du väl har hittat ett bord som du tycker om är det bara att beställa hem det. Alla våra produkter är lagervaror, vilket innebär att de finns inne hos oss och kan skickas iväg så fort en beställning är lagd.

Vi har bord och mängder av andra möbler. När du köper ett bord hos oss kan du även köpa andra möbler som passar, exempelvis matchande stolar eller en passande soffa. Ska du till exempel använda bordet utomhus kan våra utebord vara något för dig. Kolla in vårt stora utbud av möbler här på vår hemsida. När du handlar hos oss kan du räkna med hög kvalitet, oavsett om du köper nya utebord eller bord och andra möbler för inomhusbruk. 

 

Beställ online

Gör som tusentals andra nöjda kunder före dig och beställ bord, kombinera med snygga stolar och andra möbler prisvärda möbler från WeGot. Vi erbjuder uppbärning och kvällsleverans till förmånliga priser. Om du har några frågor kring våra möbler, vår garanti eller våra olika tillvalstjänster kan du alltid höra av dig till vår kundsupport som återkommer med svar inom 24 timmar. Få hem dina möbler inom 2-5 vardagar med vår expressleverans! Köp ett eller flera nya bord till ditt hem redan idag.